
TÜGİAD Eskişehir Şubesi’nin 2. Dönem Olağan Genel Kurulu, üyelerinin yoğun katılımıyla başarıyla gerçekleştirildi.
Genel kurula katılan; Eskişehir CHP Milletvekili Sayın Utku Çakırözer’e, TÜGİAD Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Sayın Ersin Demirses’e, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Melih Sebastien Durmuş’a, TÜGİAD Şube Başkanlarına, Sarar Protokol Müdürü Sayın Alaattin Çoban’a, TÜGİAD Onursal Üyeleri ve Divan Heyeti Sayın Nurettin Varol, Sayın Uğur Balta, Sayın Coşkun Pazar ve Sayın Özus’a, STK temsilcilerine, iş dünyasının değerli temsilcilerine ve kıymetli üyelere teşekkür ederiz.
Yeni dönemin TÜGİAD’a, Eskişehir iş dünyasına ve ülke ekonomisine değer katmasını temenni ediyoruz.
"Girişimciliği cesaretle büyüten, değişimi vizyonla yöneten ve geleceği birlikte inşa eden TÜGİAD için döneme kararlılıkla başlıyoruz."
TÜGİAD Türk Devletleri Kurucu Bölge Koordinatörü Cemal Ersoy, TRT Avaz’a verdiği röportajda Türk dünyasındaki ekonomik ve sanayi-ticari iş birliklerini anlattı.
April 10, 2026TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım, TRT Avaz’a verdiği röportajda yurt dışı şubeleşme çalışmaları kapsamında bu yılın ilk şubesinin Özbekistan’da açıldığını ifade etti.
April 9, 2026TÜGİAD, uluslararası iş birliklerine bir yenisini daha ekledi.